Wedstrijden
Sinds 2003 zorgt EngelandVoetbal er voor dat er ieder seizoen een groot aantal vriendschappelijke wedstrijden op alle niveaus wordt gespeeld in Nederland. Dat varieert van E teams van kleine amateurclubs tot jeugdelftallen van betaald voetbal clubs. Maar ook een zesde elftal van een Engelse club maakt gebruik van de diensten van EngelandVoetbal. Engelse jeugdteams brengen graag een weekend door in ons land, vaak wordt dan een verblijf in een vakantiepark gecombineerd met een of twee vriendschappelijke wedstrijden.

Wat zoeken wij nog?
EngelandVoetbal is specifiek op zoek naar clubs uit het zuiden, westen en midden van Nederland voor vriendschappelijke wedstrijden. Dat kan zijn van E-teams tot A-teams, en wij trachten altijd gelijkwaardige tegenstanders te vinden voor u.

Wat moet u er voor doen?
Om een vriendschappelijk duel of toernooi te spelen tegen een Engels team zijn de volgende voorwaarden noodzakelijk: Houd er rekening mee dat de E, D en C teams uit Engeland meestal een hele touringcar met familieleden van spelers meebrengen. Wat fastfood en koffie wordt dan erg gewaardeerd. B en A teams zijn meestal met enkel de selectie plus staf aanwezig is ons land. Verder brengen Engelse teams altijd een aandenken mee, meestal een vaantje wat vaak speciaal voor de gelegenheid ontworpen is. Maar zelfs ingelijste shirts met een bedankje er op worden soms aangeboden. Als gastploeg is het dan prettig om ook een vaantje te kunnen aanbieden.

Iets voor uw club?
Voor het voorjaar en de herfst zoekt Engelandvoetbal nog jeugdteams voor vriendschappelijke wedstrijden. Het gaat daarbij voornamelijk om O9, O11, O13, O14 en O15 teams voor vriendschappelijke wedstrijden in het zuiden, oosten en het westen van Nederland. Ook voor senioren en veteranenteams uit geheel Nederland zoeken wij vriendschappelijke wedstrijden.